onsdag 16 februari 2011

Angående valpperioden...

Så vet jag väl inte exakt, fortfarande, vad jag skall hitta på. Kommer försöka anpassa min skolgång så mycket det bara går. Exempelvis om jag kan ha kurser på bara två dagar i veckan (kan fortfarande ha fulltid, gäller bara att de kurserna jag ska ha är på de dagarna.)

En annan sak är väl att jag kommer försöka ha så mycket billig hundpassning som möjligt - min syster, alex (vän som förhoppningsvis flyttat ner till götet då), helena (vän med hundar i götet), min eventuellt arbetslösa pojkvän... Farmor har ju inte så många timmar i veckan... Etc.

I värsta fall får jag väl ha den deltid på dagis - vilket ju kan vara nyttigt rent socialiseringsmässigt men som dock är svindyrt! Helena säger att beroende på hunden såklart, kommer den troligtvis kunna vara hemma 2-4 timmar per dag i januari. Då får jag min 8-veckorsvalp i mitten av juni.

Hoppas verkligen att jag har alla mina VGn och att kenneln får valpar, och att jag är en lämplig kandidat och att kenneln verkligen är bra! HOPPASHOPPASHOPPAS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar